خوشبختي چيست؟ - * - 16 بهمن 1390,ساعت 08:33:21

دوستان خود را به تالار گفتمان ساده دل دعوت کنید - برای دعوت کلیک کنید

جدیدترین پست ها
موضوع : >>> احادیث <<<
متن : رسول اكرم صلى‏ الله ‏عليه ‏و ‏آله :اَلظُّلْمُ ثَلاثَةٌ: فَظُلْمٌ لاي...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:12:24
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : قصه بره و گرگبیا تا برات بگم،آسمون سیا شدهدیگه هر پنجره ای به دیواری وا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:03:18
موضوع : حرف دل
متن : تنهاغمگیننشسته با ماهدر خلوت ساکت شبانگاهاشکی به رخم دوید ناگاهروی تو...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:29:41
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : دل منخواننده اصلی: داریوششعر ترانه: ایرج رزمجودل من دیگه خطا نکنبا غری...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:24:59
موضوع : فقط بگو
متن : سخت است یکرنگ ماندندر دنیایى که مردمش براى پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ ب...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:20:16
موضوع : تذکری به خودم
متن : از انسانها غمی به دل نگیر. زیرا خود غمگینند. با آنکه تنهایند از خود می گ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:11:16
موضوع : نرم افزار اینترنت
متن : <strong> ugg boot sale</strong> <strong>ugg clearance</strong> <strong>ugg on sale</strong> <strong><a href="ht
در معرفی و دانلود نرم افزار
توسط vannessamccluca        تاریخ : امروز، ساعت 00:07:27
موضوع : برنامه های دست نوشته خودم (رضا = مستربین)
متن : اقا رضا دیگه برنامه ای نداری؟
توسط farshad2009        تاریخ : ديروز، ساعت 23:45:24
موضوع : بيوگرافي ستارگان فوتبال
متن : بیوگرافی اینیستا:آندرس اینیستا لوخاین متولد 11 ماه مِی 1984 در فواِنتیلب...
در ورزشی
توسط eln@z        تاریخ : ديروز، ساعت 17:37:16
موضوع : **** عکسهای جالب متفرقه (2)****
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد . لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در گـــالـــري عــكـــس
توسط مانیلا        تاریخ : ديروز، ساعت 17:19:11
موضوع : پاسخ : لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح کوتاه )
متن : <strong> ugg</strong> <strong>ugg boots</strong> <strong>ugg on sale</strong><strong><a href="http://www.uggoutlettime
توسط migdaliacurdy        تاریخ : ديروز، ساعت 13:47:20
موضوع : الان عکس(دسکتاپت)زمینه کامپیوترت چیه(والپیپرت چیه؟)؟
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد . لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در گـــالـــري عــكـــس
توسط مانیلا        تاریخ : ديروز، ساعت 13:14:50
موضوع : • مناجات •
متن : كریماكریما به رزق تو پرورده ایم به انعام و لطف تو خو كرده ایم گدا چون كر...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط arashro        تاریخ : ديروز، ساعت 02:46:36
موضوع : گزیدهایی ازکتاب «پرده ی راز»
متن : گمشده ای گمشده !تورادرکجاجستم که نیستی ؟ای آفریده ی ازلیآیینه ی کما ل و...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط arashro        تاریخ : ديروز، ساعت 02:41:57
موضوع : احـــمد شــــــــــاملو
متن : مرغِ دریاخوابید آفتاب و جهان خوابیداز برج ِ فار، مرغک ِ دریا، بازچون م...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط arashro        تاریخ : ديروز، ساعت 02:19:01

صفحه: [1] 2   بالا
موضوع: خوشبختي چيست؟  (دفعات بازدید: 1894 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
05 اسفند 1385,ساعت 14:10:46
در:
latif
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 4

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 12
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 77
خوشبختي چيست؟
اگه مطالبي كه تو اين فايل پاورپوينت در مورد خوشبختي نوشته شده بخونيد، شما هم حتما شگفت زده خواهيد شد و براي مدتي به فكر فروخواهيد رفت.

http://www.freewebtown.com/latif56/voyage_farsi.pps

من به خود نامدم اينجا که به خود باز روم
                                                     آدم آورد در اين دير خراب آبادم.

خارج شده است
15 اسفند 1385,ساعت 16:37:05
پاسخ #1 در:
latif
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
پاسخ : خوشبختي چيست؟
چه كنيم تا راحت زندگي كنيم؟
«لِكَيلا تَأسوا علي ما فاتكم و لا تفرحوا بما آتاكم» (24)
قرآن ميفرمايد: آن گونه باشيد كه اگر چيزي را از دست داديد، تأسّف نخوريد و اگر چيزي به شما دادند، شاد نشويد. راستي آيا ميشود انسان اينگونه متعادل باشد كه دادنها و گرفتنها در او اثري نگذارد؟
كارمند بانك، يك روز مسئول دريافت پول مردم ميشود و روز ديگر مسئول پرداخت پول به مردم ميشود. نه آن روزي كه پول ميگيرد خوشحال است و نه آن روزي كه ميپردازد، ناراحت. زيرا او ميداند هر دو روز، امانتداري بيش نبوده است.

خارج شده است
30 آذر 1386,ساعت 03:59:25
پاسخ #2 در:
من نه منم
تشكر
-دريافت شده: 0

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 2
لینکی که گذاشتید برای من ف ی ل ت ر شده و دانلود نمیشه

ولی با اینترنت ایرانسل ف ی ل ت ر نبود و تونستم دانلودش کنم

وزن فایل دانلودی 604 کیلوبایته ولی باز نمیشه

اگه ممکنه یه لینک دیگه برای دانلود این فایل بدید

خارج شده است
01 دي 1386,ساعت 04:32:41
پاسخ #3 در:
latif
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
لینکی که گذاشتید برای من ف ی ل ت ر شده و دانلود نمیشه
اگه ممکنه یه لینک دیگه برای دانلود این فایل بدید
سلام، ورودت رو به فروم خوشامد میگم.
با عرض پوزش از خرابی لینک قبلی این لینک رو امتحان کن، من همین الان تستش کردم سالم بود:
راز خوشبختی

خارج شده است
01 دي 1386,ساعت 05:10:07
پاسخ #4 در:
Ramin2
تشكر
-اهدا شده: 16
-دريافت شده: 42

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 142
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 144
باز باید احساس را در خود کشت!
خیلی مسخره بود  o12
آخه من الان چی دارم که بهش دل خوش کنم بگم خوشبختم؟  o03

توی ویرونه دل من هر چی که ساختی غنیمته!

خارج شده است
04 دي 1386,ساعت 00:53:23
پاسخ #5 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1734
-دريافت شده: 1262

*
محبوبيت : 980
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1959
www.ANARAYA.com

سلام

"من نه منم" به ساده دل خوش اومدي

latif جان ممنون از اينكه پيگيري كردي

من هم نخونده بودم ، خيلي جالب بود

خیلی مسخره بود  o12

رامين جان ماشاالله همه جا هم كه سر زدي

امان از دسته تو يكي ، آخه من به تو چي بگم با اين طرز حرف زدنت  Grin

حالا خوبه latif جان با پستهات آشناست  $24

چون خوشت نيومده ، ميشه خيلي مسخره؟  $63

آخه من الان چی دارم که بهش دل خوش کنم بگم خوشبختم؟  o03

باورم نميشه تو اين جمله رو بگي

آخه تو كه اين همه كشته مرده داري  o06  اين همه كمالات داري  $01 چرا نميدوني به چي دلت رو خوش كني؟

خارج شده است
24 اسفند 1386,ساعت 21:27:57
پاسخ #6 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1146
-دريافت شده: 987

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1965
سلام دوستای گل ساده دلی

با تشکر از latif عزیز که این تاپیک رو ایجاد کردند.می خوام مطالب کتابی رو به نام « رازهای خوشبختی در زندگی »
نوشته ی آقای رضا کریمی رو براتون بزارم. ( امیدوارم مشکلی پیش نیاد و تا قبل عید همه ی موضوعات رو تایپ کنم.)
امیدوارم از مطالب لذت ببرید و استفاده کنید.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

فهرست این کتاب به شرح زیر است :

1.   شناخت پروردگار
2.   شکر گزاری
3.   شنا خت حق و باطل
4.   علم و دانش
5.   صبور بودن و دوری کردن از غم و غصه
6.   دوری از خود پسندی
7.   بررسی علل پیروزی و شکست دیگران
8.   دوری کردن از تعصبات بی جا
9.   شناخت دنیا و دوری از دنیا پرستی
10.   ساده زیستن و دوری از تشریفات
11.   الگو داشتن در زندگی
12.   واقع نگری
13.   کسب روزی حلال و پرهیز از مال حرام
        *یک داستان آموزنده
14.   خودسازی و عدم پیروی از هوای نفس
15.   ایمان و اعتقاد به معاد و پاداش و کیفر اعمال
16.   تقوا و پرهیزکاری
17.   قانع بودن و پرهیز از یأس و ناامیدی و امیدوار بودن
18.   داشتن اراده و پشتکار
19.   داشتن آرامش و امنیت
20.   توکل
21.   تلاش و کوشش
22.   آینده نگری و فراهم نمودن توشه و آذوقه
23.   پرهیز از غفلت زدگی ها
    *پرهیز از مردم آزاری و ستم کردن و زیر بار ستم رفتن
24.   مدیریت اقتصادی
25.   شناختن ارزشها و ضد ارزشها
          *مدیریت خانواده و استوار بودن در مقابل مشکلات اجتماعی
26.   دوری کردن از اعتیادهای خطرناک
27.   دوری از تکلف و مشقت
28.   خوشحال ساختن دیگران
29.   احساس مسئولیت
30.   آزادی و استقلال
31.   انس گرفتن با قرآن
32.   پرهیز از سستی و تنبلی
33.   تعاون و همکاری در زندگی اجتماعی
        *دوری از اسراف داشتن و اعتدال در زندگی

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
24 اسفند 1386,ساعت 21:29:14
پاسخ #7 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شناخت پروردگار
از جمله رموز خوشبختی انسان، شناخت پروردگار و اعتقاد به اوست.خداوندی که مبدأ هستی و مرجع همه امور می باشد.
خداوندی که پروردگار عالمیان است.به فرمایش امیرالؤمنین ( ع ) ستایش مخصوص خداوندی است که با آفرینش بندگان، بر هستی خود راهنمایی و دلالت فرمود؛ و آفرینش بندگان، بر هستی او. گواه است، و شباهت مخلوقات به یکدیگر، دلیل بر بی همتایی اوست.حواس بشری، دات او را درک نمی کند و پوشش ها او را پنهان نمی سازند؛ زیرا سازنده و ساخته شده، فراگیرنده و فراگرفته، پروردگار و پرورنده، همگی یکسان هستند.
او یگانه است و بی هیچ حرکت و تحمل رنجی، آفریننده است شنوا است، بدون وسیله شنوایی و بیناست بی آنکه چشم بگشاید.
در همه جا حاضر است بی آنکه با چیزی تماس بگیرد، از همه چیز جداست، نه به خاطر اینکه بین او و موجودات فاصله باشد. آشکار ایت؛ نه، با مشاهده ی چشم و پنهان است، نه به خاطر کوچکی و ظرافت...
آری آنکس که خدا را شناخت در مقابل عظمت او سر تعظیم فرود می آورد و در برابر بزرگی او تسلیم می شود و برای ایمن بودن از نافرمانی او و دور ماندن از کید و مکر شیطان از او یاری می طلبد، و با بریدن از غیر او بندگی او را در سر می پروراند و قلب خود را حرم الهی قرار می دهد و اغیار را در آن جا نمی دهد و دل حرم یار می شود وقتی چنین شد خداوند نیز او را هدایت می کند، هرگز گنراه نگردد، و آن را که خدا دشمن دارد، هرگز نجات نیابد و هر کس را که خداوند بی نیاز گرداند، نیازمند نخواهد شد. ( نهج البلاغه / خطبه 2 )

خارج شده است
12 ارديبهشت 1387,ساعت 23:52:26
پاسخ #8 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شکر گزاری
دوستان گلم خیلی دلم می خواست قبل ار عید کل مطالب این کتاب رو براتون بزارم ولی خوب نشد  $03

شرمنده  $03 حالا ادامه ی مطالب کتاب رازهای خوشبختی در زندگی

از جمله عوامل خوشبختی انسان، شکرگزاری او در مقابل نعمت ها ی است، که خداوند به او ارزانی داشته است، انسانی که زبان ( شاکر ) داشته باشد و در مقابل عطایای الهی به سپاس باز گشاید، خداوند رحمن نعمت هایش را بر وی سرازیر خواهند نمود و بدین وسیله سبب خوشبختی او فراهم خواهد شد. شاعر می گوید :
شکر نعمت، نعمتت افزون کند
کفر نعمت از کفت ات بیرون کند
امیرالمؤمنین ( ع ) می فرماید : « خدا را بر نعمت هایی که عطا فرموده، ستایش می کنیم؛ و در کارهای خود از او یاری می جوییم.از او سلامت در دین را خواهانیم، آنگونه که تندرستی بدن را از او درخواست می کنیم.» ( نهج البلاغه ص 281 )
خداوند متعال نیز به شکر گزاران زیادی نعمات وعده فرموده است آنجا که می فرماید : لَاِن شَکَرتُم لاَزیدَنَّکُم؛ « اگر به درکاه خدا شکرگزاری کنید؛ رزق خود را بر شما افزون خواهیم کرد.انسان اگر در زندگی اش زبان شکرگزاری و قدر دانی داشته باشد با کامیابی در زندگی دنیا و آخرت  نیز از سعادت و رستگاری بهره مند خواهد شد.
حضرت علی ( ع ) می فرماید: کسی را که چهار چیز دادند، از چهار چیز محروم نباشد: با دعا از اجابت کردن، با توبه از پذیرفته شدن، با استغفار از آمرزش گناه با شکرگزاری از فزونی نعمت ها. ( نهج البلاغه / حکنت 135 )
باز آن حضرت می فرماید: اَلعَفافُ زِینَةُ الفَقریة وَ الشُّکرُ زِینَةُ الغِنَی. ( ( نهج البلاغه / حکمت 340 )
پاکدامنی، زیور تهیدستی و شکرگزاری، زیور بی نیازی است.
انسان سپاسگزار با دوری کردن از گناه و معاصی در بندگی حضرت دوست می کوشد و بدین ترتیب با سپاسگزاری و ترک معصیت به سوی خوشیختی و سعادتمندی پرواز می کند و سبب جلب روزی دفعت از طرف حضرت حق می گردد چنانچه ناسپاسی موجب دوری و زوال نعمت ها می گردد و انسان را به سوی بدبختی و ناکامی سوق می دهد. حضرت علی ( ع ) می فرماید: چون نشانه های نعمت پروردگار آشکار شد، با ناسپاسی نعمت ها را از خود دور نسازید. ( همان، حکمت 13 )

خارج شده است
12 ارديبهشت 1387,ساعت 23:54:10
پاسخ #9 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شناخت حق و باطل
در زندگی اجتماعی، انسان در اجتماع و امور زندگی سهمی دارد و انسان هایی خستند به عنوان رهبر و پیشوا که اداره ی امور مختلف اجتماع را در دست دارند؛ و بر طبق برنامه ها و اهدافی که دارند، پیش روند. حزب ها و گروه های مختلفی با همدیگر نبارزه می کنند و در سرنوشت جامعه تاثیر می گذارند. انسان باید با شناخت کامل، کسانی را که در پی حق هستند، کسانی که در پی سعادت جامعه و رشد و تعالی آن هستند، کسانی که همچون چراغ های فروزان انسان را به سوی خوشبختی ها رهنمون می سازند را برای هدایت جامعه انتخاب نماید تا خوشبختی خود و جامعه را تضمین کند.
اگر انسان در تشخیص حق از باطل دچار اشتباه شده و گمراه گردد، هرگز خوشبخت نخواهد شد. اگر انتخاب حق از باطل به درستی، صورت گیرد، انسان خوشبخت و سعادتمند خواهد شد، صراط الذین انعمت علیهم، وِ لاَ الضّالین, چرا که طبق فرمایش حضرت علی (ع ): مَن أَبدَی صَفحَتَهُ لِلحَقّ هَلَک, « هر کس با حق در آویزد، نابود می گردد.» اما کسی که حق را شناخت و از او پیروی نمود و به فرمایش حضرت علی (ع ) کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت فرماید، و کسی که بیان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او مردم را اصلاح خواهد کرد. ( نهج البلاغه / حکمت 423 )
انسان اگر از شناخت حق عاجز بماند بدبخت و سرگردان خواهد شد ائمه اطهار (ع ) چراغ فروزان در زندگی پیروان خود و سایر انسان ها هستند، وجدان های بیدار، انسان های آگاه با شناخت آنها و پیروی از دستورات و سیر، آنها می تواند به کمال و سعادت و خوشبهتی برسند. حضرت علی (ع ) شما مردم به وسیله ما، از تاریکی های جهالت نجات یافته و هدایت شدید، و به کمک ما به اوج ترقی رسیدید، صبح سعادت شما با نور ما درخشید، کر است گوش که بانگ بلند پندها را نشنود. ( نهج البلاغه خطبه 4 )
آن کسی که ائمه اطهار (ع ) را به عنوان چراغ راه زندگی برگزید و با توسل و تمسک به ولایت زندگی نمود و امام زمانش را شناخت به تحقیق از رستگاران و خوشبختان خواهد بود. و جام شیرین و زلال شربت کامیابی و گوارای وجودش خواهد ساخت. چون شناخت ولی اللّه و معرفت حجت خدا از اهم و خلائف انسان است چرا که بدون ولایت هیچ عنلی از انسان پذیرفته نخواهد شد و انسان به سعادت نخواهد رسید.

خارج شده است
01 تير 1387,ساعت 00:10:26
پاسخ #10 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
علم و دانش
اگر انسان علم و د انش داشته باشد، درهای سعادت و خوشبهتی به رویش گشوده خواهند شد.  اگر ما زندگی بزرگان، دانشمندان و عالمان را مورد مطالعه و کنکاش قرار دهیم، آنها را خوشبخت ترین افراد خواهسم یافت. چراغ های فروزان علم و دانش از خانه های آنان تا ستاره ها، نور افشانی نموده و راه راست را به سایرین نیز نشان خواهد داد. امیرالمومنین ( ع ) می فرمایند: « ای کنیل! دانش بهتر از مال است؛ زیرا علم نگهبان تو است، مال، با بخشش کاستی پذیرد، اما علمف با بخشش فزونی گیرد، مقام و شخصیتی که با کمک مال به دست آمده، با از دست دادن مال نیز نابود می گردد.
ای کمیل! شناخت علم راستین ( علم الهی ) آیینی است، که با آن به انسان پاداش داده می شود و انسان در دوران زندگی با آن خدا را اطاعت کرده، و پس از مرگ، نام نیکو به یادگار می گذارد، دانش، غرمانروا و مال غرمانپذیر است.
ای کمیل! ثروت اندوزان بی تقوا مرده اند گرچه، به ظاهر زنده هستند و دانشمندان، تا دنیا برقرار است، زنده اند. بدن هایشان گرچه، در زمین پنهان شده اما یاد آنان همیشه در دل ها زنده و جاوید است. » ( نهج البلاغه ص 147 )
شما اگر طالب خوشبختی هستید، تا می توانید در طلب علم و یادگیری آن بکوشید، کسانی که تحصسلات بالا دارند، معمولا خوشبخت بوده و در زندگی  آرامش و راحتی داشته اند و لذت برده اند. البته علمی که در مسیر شناخت خداوند باشد و انسان را به انجام وظایف اش که همان بر سه قسم تقسیم می شود رهنمون باشد، وظیفه انسان در مقابل خدا، وظیفه انسان در مقابل خودش، وظیفه انسان در مقابل سایر مردم، انسان اگر توانست به واسطه علم و دانش این وظایف را به نحو احسن و مطلوب انجام دهد و خوشبخت و رستگار شد و به کمالات عالی نائل شد.
لقمان به فرزندش می گوید: ای فرزندم: حکمت را فرا بگیر و شرف پیدا کن همانا حکمت راهنمایی می کند تو را بر دینت و بنده را آزاد می کند، و مسکین را از غنی بالاتر می برد و کوچ را مقدم بر بزرگ می کند و مساکین و فقرا را در مجالس سلاطین می نشاند و شرافت اهل شرف را زیاد می کند و بر مجد و بزرگی بزرگان می افزاید. تعجب می کنم از فرزند آدم که چگونه گمان می کند که امر دین و دنیایش بدون حکمت بر او مهیا شود با اینکه خدا مهیا نمی کند امور دنیوی و اخروی را مگر به حکمت.

خارج شده است
09 تير 1387,ساعت 21:42:11
پاسخ #11 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
صبور بودن و دوری کردن از غم و غصه
صبور بودن و پرهیز از عجله و شتاب انسان را به سوی خوشبختی و کامیابی سوق خواهد داد. با صبر و تحمل انسان به پیروزی خواهد رسید، حضرت علی ( ع ) می فرماید: انسان شکیبا، پیروزی را از دست نمی دهد، هر چند زملن آن طولانی شود. ( حکمت 153 )
و باز آن حضرت  می فرماید: کسی را شکیبا یی نجات ندهد، بی تابی او را هلاک گرداند. ( حکمت 189 )
امیرالمومنین ( ع ) می فرماید: اندوه خوردن، نیمی از پیری است. غم و غصه پیری زود رس را به سراغ انسان می آورد و خوشبختی او را زائل می کند. دنیا فراز و نشیب و پستی و بلندی دارد، دنیا محل گذر است مشکلات و مصائب دنیا پایان ندارد، تا خوشی هایش را به کسی نشان نداده و حوادث تلخ و ناگوارش آشکار می گردد، خوشبخت کسی که در مقابل مشکلات و مصائب دنیا استقامت داشته و پایداری نملید و پیروز میدان شود و خوشبختی را تجربه نماید باید این نکته را باور داشته باشیم که پایان شب سیاه سپیدی است، باید در انتظار روز روشن و سپید بودن و خورشید تابان را نظاره کردن. عاقبت صبر و تحمل و استقامت پیروزی و خوشبختی انسان ها را رقم خواهد زد کسانی که صبر و حوصله به خرج داده اند خوشبخت شده و کامیاب گشته اند.
باید چشم از سختی خار و خاشاک و رنج ها فرو بند تا همواره خشنود زیست. باید سختی، و رنج ها و خوار و خاشاک را نیز خوب دید، تا از زندگی لذت برد و زیبایی های آن را درک نمود و در زندگی خوشبخت و کامروا شد، قوله تعالی: « و اَصبز علی ما أَصابَک اِنَّ ذلک مِنعَزمِ الاُنورِ» این آیه در واقع نصیحت لقمان به پسرش است پسرم برای رسیدن به هدف صابر و پایدار باش و صبر را از دست مده، هر کس به مرکب صبر سوار شد، عاقبت پیروز میدان گردید. انبیاء عظام و ائمه اطهار ( ع ) الگوهای صبر هستند در مقابل تمام سختی ها صبر نموده و لب به شکایت نگشودند چنانکه حضرت حسین ( ع ) می فرماید: « الهی رضأ برضاک و تسلیماً لامرک » خدایا به رضای تو راضی هستم و در مقابل فرمانت تسلیم چنانکه در آخر حضرت شربت شهادت را نوشید و امروز بعد از گذشت 1400 سال محبوب قلوب و همواره زنده و جاوید است.

خارج شده است
20 ارديبهشت 1388,ساعت 18:26:50
پاسخ #12 در:
ifj
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 297
-دريافت شده: 246

*
محبوبيت : 598
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 369
رموز یک زندگی خوشبخت
طبیعی‌ترین شکل خانواده ‌این است که هیچ عاملی جز مرگ نتواند پیوند زناشویی را بگسلد و میان زن و شوهر جدایی بیفکند . $40 $40

کوشش مصلحان جامعه ، مخصوصاً پیامبران خدا ، این بوده است که نظام خانواده ، یک نظام مستحکم و پایدار باشد و هیچ عاملی نتواند این کانون سعادت را متلاشی گرداند .
 $25 $25

به هرحال خانواده خوشبخت نشانه‌هایی دارد که در اینجا به چند نمونه آن اشاره می‌شود :

1-در بین اعضای خانواده جمله « به من چه یا به توچه » ردو بدل نمی‌شود ، چرا که اعضا به گفتگو و مشورت منطقی اعتقاد دارند و احساس مسؤولیت می‌کنند .

2-افراد به یکدیگر اعتماد دارند و از این اعتماد سوء استفاده نمی‌کنند و اعتماد را یکی از پایدارترین ویژگی ازدواج موفق و خانواده موفق می‌دانند .

3- تاجایی که امکان دارد با هم هستند و در مهمانی‌ها یا کارهای مربوط به خانواده تنها نمی‌روند . همدلی ، همکاری ، همفکری ،‌ هماهنگی را بقای خانواده خوشبخت می‌دانند.

4- باهم اتحاد دارند و در مسایل مختلف ، با گفتگو و مشورت به تفاهم می‌رسند و سعی می‌کننداگرسوء تفاهم به وجودآمد ، آن را در درون خود بدون این‌که کسی بفهمد حل کنند .

5-به سلیقه‌ها و عقاید یکدیگر آگاه بوده و به آن احترام گذاشته و عمل می‌کنند .

6-نسبت به هم شرم مسموم ندارند یعنی خواسته‌های طبیعی خودشان را بدون نگرانی یا خشونت ابراز می‌کنند .

7-به حریم یکدیگر احترام گذاشته و از حدود مشخص شده خود فراتر نمی‌روند.

$40 $42 $40 $42 $40 $42

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

MeMoL, ya3in, آنارايا

براي اين پست, 3 كاربر تشكر كرده اند

خارج شده است
05 مرداد 1390,ساعت 14:07:31
پاسخ #13 در:
farshad2009
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 995
-دريافت شده: 621

*
محبوبيت : 208
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 893
ســــــاده دل
   خوشبختی چیست؟    
   شاید بارها به خود گفته اید: «خوش به حال فلانی؛ واقعاً خوشبخت است!» اما غافل از اینكه خوشبختی چیزی نیست كه فقط متعلق به فرد خاصی باشد. همه ما به نوعی خوشبخت و سعادتمند هستیم....    

«همه چیز خوب و نیكو آفریده شده است. انسان چون نمی داند خوشبخت و سعادتمند است بنابراین احساس بدبختی می كند و این امر فقط به خاطر ندانستن اوست. كسی كه خوشبختی را بشناسد و آن را دریابد، خوشبخت و سعادتمند است» .

●داستایوسكی

شاید بارها به خود گفته اید: «خوش به حال فلانی؛ واقعاً خوشبخت است!» اما غافل از اینكه خوشبختی چیزی نیست كه فقط متعلق به فرد خاصی باشد. همه ما به نوعی خوشبخت و سعادتمند هستیم اما شاید برای درك و لمس این خوشبختی كه در وجود تك تك ما به ودیعه گذارده شده، تاكنون تلاشی نكرده ایم.

واقعاً خوشبختی چیست؟ كجا بایستی آن را یافت؟ خوشبخت كیست و علت خوشبخت بودنش چیست؟ شاید اگر كمی با خود صادق باشیم و به قولی چشم ها را بشوییم و به گونه ای دیگر بنگریم، خود را نیز خوشبخت و سعادتمند بدانیم چون خوشبخت بودن در واقع فقط یك حس زیبا و دلنشین است. پس فقط كافی است بخواهیم و سعی كنیم درك این حس زیبا را در خود شكوفا نماییم.

خوب است بدانیم كه افراد خوشبخت، در واقع خود را عامل خوشبختی و سعادت شان می دانند زیرا خود را محق آن می دانند، چون آنها به خوبی به این امر واقف هستند كه انسان هرآنچه را كه اراده كند، می تواند به اذن الهی خلق كند. در واقع انسان این موجود الهی و رحمانی قادر است با قدرت فكر و اندیشه اش شرایط زندگی را به گونه ای كه خود می خواهد رقم زند، پس بیایید قبل از هرچیز، خود را دریابیم.

افراد خوشبخت به خوبی قادرند بین تنش و آرامش، بین آنچه كه دارند و آنچه كه طالب آن هستند و بین امكانات و تمایلات خود تعادل و توازن برقرار كنند. آنها نه تنها به سعادت و خوشبختی می اندیشند بلكه اصول صحیح و اساسی زندگی كردن را به خوبی می دانند و از لحظه لحظه زندگی خود لذت می برند و چون افرادی خوش بین هستند اغلب در زندگی شان شاهد اتفاقات خوب و زیبا می باشند.

آنها حتی از موضوعات بسیار كوچك و جزیی به وجد و نشاط می آیند و احساس رضایتمندی می كنند و از این بابت شاكر و سپاسگزارند و هرگز در انتظار بخت و اقبال آنچنانی نمی نشینند.

آنها در ارزیابی هدف ها و امكاناتشان واقع بین هستند؛ یا از خواسته ها و تمایلات خود به راحتی می گذرند یا با سعی و تلاش مضاعف، به آنها جامه عمل می پوشانند و به خاطر ایمان و اعتقاد معنوی و طرز نگرش شان همواره به وجود و هستی شان معنا و مفهوم والایی می بخشند. این افراد هرگز افرادی لاابالی وخوشگذران یا افرادی منزوی نیستند بلكه در حال حاضر و با شرایط كنونی زندگی می كنند.

آنها به روابط اجتماعی خوب و حسنه ارج می نهند و به خاطر همین از حمایت دوستان و خانواده برخوردارند و همواره بر این عقیده اند كه سایر افراد نیز برای آنها ارزش و اعتبار قائلند و آنها را دوست دارند(حتی اگر در واقعیت اینگونه نیز نباشد). آنها نسبت به همه چیز و همه كس دیدی مثبت و خوب دارند.افراد خوشبخت و سعادتمند، افرادی روشنفكر و خوش بین هستند و برای وجود خود ارزش قائلند. این خصوصیات و ویژگی ها تا حدی وراثتی است. البته نگرش و تمایل به احساسات منفی نیز تا حدی ارثی است اما توانایی درك سعادت و خوشبختی به هیچ عنوان موروثی نیست بلكه امری است كاملاً اكتسابی.

بعضی از افراد فقط در شرایط خاص مثلاً به هنگام غذاخوردن، گپ زدن با دوستان، تفریح ، ورزش یا سینمارفتن احساس رضایت می كنند اما هنگام رفتن به سركار، درس خواندن یا كار در منزل، هیچ گونه احساس خاصی ندارند. فقط كافی است این دسته از افراد، دید خود را نسبت به كاركردن یا درس خواندن تغییر دهند و خود را به هیچ عنوان ملزم به انجام دادن آنها ندانند بلكه میل و خواست شخصی را عامل انجام آنها بدانند تا حتی از كاركردن و درس خواندن نیز لذت ببرند.

برخی از افراد، سعادت و خوشبختی را فقط در پول و ثروت می دانند، در حالی كه نیمی از افراد ثروتمند به هیچ عنوان خوشبخت و سعادتمند نیستند.

آیا فقط پول و ثروت یا زیبایی و ذكاوت و مدارج عالی تحصیلی عامل سعادت و خوشبختی است یا عوامل دیگری نیز در این امر مؤثر هستند؟

●راه سعادت و خوشبختی

بهره و لذت بردن از لحظات زندگی كه هر لحظه اش هدیه ای است گرانبها و ارزشمند از سوی خداوند متعال.

داشتن حضور ذهن و تمركز كامل و دقت و هوشیاری روی موارد مهم و اساسی و فكرنكردن به سایر موارد جانبی و غیرضروری، باعث تسهیل در امور می شود كه این امر، خود رضایت و خشنودی را در پی دارد.

توجه به این موضوع كه ارتباط با سایر افراد از اولویت خاصی برخوردار است، چون انسان ها در اكثر موارد، زمانی كه در جمع هستند احساس رضایت و شادی می كنند. ابراز عشق، محبت، دوستی و مودت در دوران فردگرایی، بهترین وسیله برای كسب رضایتمندی است.

شكوفایی استعدادها و توانایی های شخصی و به كارگیری آنها از یك سو باعث شور و نشاط و افزایش سطح كارایی شده و از سوی دیگر باعث ارتقای حس خودارزشی می شود.

خود را همواره سعادتمند و خوشبخت بدانید و به گونه ای عمل كنید كه نشان دهید خوشبخت و سعادتمند هستید.

اگر لبخندزدن باعث تغییر شرایط و اوضاع و احوال می شود، پس چرا آن را از خود و دیگران دریغ نماییم؟ با لبخندزدن، قبل از روحیه بخشیدن به طرف مقابل باعث شور و نشاط و سرزندگی و اعتماد به نفس خودمان می شویم.

در سكوت و آرامش بودن را تمرین كنید.

بدانید كه خوشبختی و سعادت هرگز تحمیل كردنی نیست بلكه باید آن را در وجود خود حس كرد.

ببخشید و بگذرید و سعی در تقویت این دو خصلت الهی داشته باشید زیرا خطا عملی است انسانی اما عفو و بخشش عملی است الهی و تنها، افراد رحمانی می بخشند.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

پديده

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

زیاد خوب نباش
زیاد دم دست هم نباش
زیاد که باشی ، زیــــــــــادی می شوی
[/b][/color]

خارج شده است
05 مرداد 1390,ساعت 14:50:06
پاسخ #14 در:
a471847
تشكر
-اهدا شده: 44
-دريافت شده: 257

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 72
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 288
خوشبختی یعنی دیدن چیزای کوچیک یعنی ارامش داشتن

جام دل شکسته اگر گفتم به اهل نظر
بشکنی دوباره دگر وای بر تو
گر ز راه بی خبری یاد من زدل ببری
بگذری ز چشم تری وای بر تو
ای امید زندگیم زنده ام به خاطر تو
عشق من صداقت من نشد اگر که باور تو
وای بر من

خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
عشق چيست؟ گــــفــــتــــگــــو آزاد « 1 2 ... 9 10 » mahshid 142 5217 آخرين ارسال 19 دي 1390,ساعت 02:44:17
توسط eln@z
صداهايي كه از هارد به گوش مي رسد چيست؟ هارد دیسک و وسایل ذخیره سازی mahshid 0 494 آخرين ارسال 25 شهريور 1387,ساعت 13:10:45
توسط mahshid
کرک چيست؟ چگونه کرک کنیم؟ در خواست کرک,شماره سریال و کیجن mahshid 0 2252 آخرين ارسال 27 شهريور 1387,ساعت 16:44:00
توسط mahshid
تفسير اين ايه قران چيست؟ ادبـــی - مــذهــبــی گلوريا 8 335 آخرين ارسال 19 فروردين 1389,ساعت 02:37:29
توسط Xman
CRMچيست؟ معرفی و دانلود نرم افزار گلوريا 0 94 آخرين ارسال 30 آذر 1389,ساعت 12:15:47
توسط گلوريا