حقه‌هايي براي خالي كردن حافظه - * - 04 خرداد 1391,ساعت 22:44:13

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : دست خط شما!!
متن : ��� اينم دست خط من .. شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد . لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در گـــالـــري عــكـــس
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 21:21:08
موضوع : راستي از اين حضرات چه خبر ؟
متن : از گلوریا و النا کسی خبر نداره؟!!!
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:55:20
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک اساسی تا حالا نکردم؛زیادم اهل کمک و این مسائل هم نیستم؛ نیستم دیگه ...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 20:50:10
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : "لیله الرغائب" شبی به بلندای آرزو‌ها امشب به نزد تو آمده‌ام تا حق تو را...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط ZAGHI        تاریخ : امروز، ساعت 20:26:44
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37

صفحه: [1]   بالا
موضوع: حقه‌هايي براي خالي كردن حافظه  (دفعات بازدید: 342 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
19 اسفند 1388,ساعت 01:12:01
در:
shadi.shadi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 1026
-دريافت شده: 1352

*
محبوبيت : 697
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1083
حقه‌هايي براي خالي كردن حافظه
حقه‌هايي براي خالي كردن حافظه

1– برنامه‌هاي آغازين را كم كنيد
وقتي ويندوز بالا مي‌آيد، تعداد زيادي از برنامه‌ها كه به‌عنوان برنامه‌هاي آغازين ‌(Startup Programs)‌ شناخته مي‌شوند، شروع به بارگذاري در حافظه مي‌كنند و اين باعث مي‌شود از زمان بالا آمدن ويندوز تا زمان آماده شدن آن براي استفاده، وقت زيادي از شما تلف شود. ضمن‌آن‌كه به هرحال اين برنامه‌ها از حافظه اصلي تغذيه مي‌كنند. ‌

2– حافظه اصلي را خالي كنيد
سرعت يك ماشين مستقيما به سرعت ‌RAM ‌ آن بستگي دارد. گاهي اوقات گمان مي‌كنند كه سرعت پردازنده مهم‌ترين عامل در سرعت يك كامپيوتر است. اگر حافظه كافي داريد اما به‌نظر مي‌رسد كه هميشه حافظه‌تان سنگين و پر است، از نرم‌افزارهاي خالي كردن رم همانند ‌RamBooster‌ استفاده كنيد. اين برنامه‌ها به‌طور دائم حافظه را خالي مي‌كنند و حتي مي‌توانيد ميزان حافظه‌اي كه مي‌خواهيد خالي شود را به آنها اعلام كنيد.

3– برنامه‌هاي مقيم را بررسي كنيد
برخي از برنامه‌ها هستند كه در حافظه اصلي مقيم مي‌شوند و فضاي آن را هدر مي‌دهند، با كمك برنامه‌هايي چون ‌TaskInfo‌، مي‌توانيد بفهميد كدام برنامه‌ها در حافظه هستند، و كدام‌شان به‌درد شما نمي‌خورد.
اگر هيچ برنامه‌اي نداشتيد، با فشردن سه كليد ‌Ctrl+Alt+Delete‌ هم مي‌توانيد امري مشابه انجام دهيد. دقت نيد كه به‌جز ‌explorer‌، برنامه آنتي‌ويروس و برنامه‌هاي سيستمي، تمام سرويس‌ها و برنامه‌هاي مقيم مي‌توانند مزاحم سرعت باشند.

4– بازدهي برنامه‌ها را بالا ببريد
مي‌توانيد سرعت برنامه را با تغيير اولويت پردازشي‌اش تغيير دهيد. به‌عنوان مثال مي‌خواهيد يك فايل ‌RAR‌ حجيم را فشرده كنيد و به حجم پردازشي زيادي نياز داريد، مي‌توانيد با رفتن به ‌ Task Manager ‌(‌فشردن كليدهاي ‌Ctrl+Alt+Delete)‌ و انتخاب تب ‌Processes‌ روي ‌WinRAR.exe‌ كليك راست كنيد و ‌Priority ‌‌آن را به ‌High‌ يا ‌RealTime‌ تغيير دهيد تا كار شما سريع‌تر انجام شود.

5– ميزكار را تميز كنيد
تمام آيكن‌هاي ناخواسته را از ميز كار حذف كنيد. دليل اين موضوع اين است كه هر بار ويندوز لود مي‌شود،‌محتويات ميان‌برهاي روي دسك‌تاپ را چك مي‌كند. ‌

6– بي‌سر و صدا كار كنيد
اگر صداهاي مرتبط با رويدادهاي سيستمي را غيرفعال كنيد، عمليات شما سريع‌تر انجام مي‌شود و احتمالا با هنگ كمتري مواجه مي‌شويد. براي اين‌كار به كنترل پنل برويد و سپس از بخش ‌Sounds and Multimedia‌، تب ‌Schemes‌ را انتخاب كنيد و سپس ‌No Sounds‌ را بزنيد.

‌7– ميزكار فعال به‌درد نمي‌خورد
تا زماني كه در كارگزاري بورس مشغول به كار نشديد و آمار لحظه به لحظه را روي ميزكار خود نياز نداريد، ‌Active Desktop‌ را غيرفعال كنيد. اين ويژگي ويندوز، براي گذاشتن صفحه‌هاي وب، انيميشن و... كاربرد دارد، اما از طرف ديگر قدرت پردازشي را پايين مي‌آورد.

8– به رنگ پس زمينه توجه كنيد
اگر به‌جاي تصوير پس‌زمينه از رنگ استفاده كنيد، در اين صورت مقداري حافظه صرفه‌جويي خواهيد كرد.

9– تفكيك‌پذيري تصوير را در نظر بگيريد
تفكيك تصوير را اگر 16 بيتي بگذاريد، درست است كه تصاوير فوق‌العاده‌اي نخواهيد داشت، اما سرعت بيشتري در انتظارتان است. گرافيست‌ها، گيمرها و كساني كه با دقت رنگ بيشتري سر و كار دارند از اين حقه استفاده نكنند.

بودن يا نبودن ..
مسئله همين بودن ونبودن توست...

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
اخبار سیاسی اخـــبــار عــمــومــي « 1 2 ... 10 11 » meysam 152 8566 آخرين ارسال 01 خرداد 1391,ساعت 15:15:35
توسط shabpare
آشنايي با ريجستري مطالب متفرقه کامـپـیوتر MeMoL 0 393 آخرين ارسال 13 ارديبهشت 1388,ساعت 03:12:11
توسط MeMoL
«« درخواست كمك و راهنمايي در خصوص خدمات كامپيوتري »» مطالب متفرقه کامـپـیوتر mohammad1362 1 472 آخرين ارسال 30 مرداد 1388,ساعت 19:27:32
توسط آنارايا
نحوه شناسايي انواع مادربورد هاي اصلي از تقلبي مادربورد نريسوس 0 823 آخرين ارسال 30 مهر 1388,ساعت 10:36:53
توسط نريسوس
دانستنيهايي در مورد نامداران !!! عــلــمــی khalo.1367 3 208 آخرين ارسال 20 مهر 1390,ساعت 11:06:51
توسط khalo.1367