اگر معلم بودم .......

اگر معلم بودم .......

(1/3) > >>

شالیزه:
وقتی به کلاس قدم می گذارد، بهار با نسیم نفس هایش می شکفد و گل و لبخند و زمزمه، فضا را پر می کند. با او آسمان می بارد، چشمه می جوشد، نسیم می وزد

و آفتاب سفره مهربان خویش را می گشاید. از خانه تا مدرسه، با هر گام، بهشت نزدیک تر می شود. نگاهش خانه مهربانی است و قلبش مهربان تر از آب. دل ها را به طراوت

و پاکی و پاکیزگی می خواند. دست های گرم و صمیمی اش، مشق عشق می نویسد. سرانگشت او افق های روشن فردا را نشان می دهد واشاراتش، آن سوی پرده های

خاک و ملکوت پاک خدا را. وسعت شفاف قلب ها، قلمرو اوست و کشتزار جان دانش آموزان تفرّجگاه خرمی او.

شمعی است گذازنده سراپای معلم **** عشقی است پراکنده به رگ های معلم

در راه هنر سوزد و اندر ره دانش****  قلب و تن و جان و همه اجرای معلم 

در ظلمت گمراهی و در تیرگی جهل****  نوری است فروزان،دل بینای معلم

فارابی و سقراط و فلاطون و ارسطو **** کردند به بد کسوت زیبای معلم 

کی بود نشانی ز ترقی و تمدن****  هر گاه نبود، فکر توانای معلم 

ای معلم خوبم، دوستت دارم و تو را تکریم می کنم؛ چرا که تو به من می آموزی چگونه یادگرفتن را، چگونه خوب بودن را، چگونه زیستن را، چگونه شاد بودن را،

چگونه احترام گذاشتن را و چگونه دوست داشتن را. ای معلم خوبم، تو را دوست دارم؛ چرا که راه تو راه انبیا است. اخلاق تو الگوی من برای بهتر زندگی کردن و رفتار

تو سرمشق من است. ای معلم خوبم، من از تو مهر، اخلاص، محبت و مهربانی را به یادگار دارم، پس تو را تا ابد دوست خواهم داشت.

روز معلم به تمام معلمان دلسوز و زحمت کش مبارک

o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94 o94

شالیزه:
اگر معلم بودم....

اگر معلم بودم، بنا می شدم و تمام موجودی کیسه روحم را درساختن شالوده ی زندگی آینده شاگردانم بکار می بستم؛

اگر معلم بودم، تمامی آرزوهای جوانی ام، محبت و عشق صمیمانه ام را به قلب های سفید و چشم های بی گناه و دست های

پر توان شاگردانم جایزه می دادم.

روحم را و جزء جزء جسمم را و همه آنچه را که برایش زندگی می کردم، با شاگردان به شراکت می گذاشتم؛

اگر معلم بودم، راننده می شدم و ذهن های پر از سوال شاگردانم را سوار بر اتوبوس تجربیاتم به دورترین مرزهای دانش می بردم

و برایشان از همه ی چیزهای خوب دنیا سخن می گفتم. برایشان از بلندترین قله ها، پر خروش ترین رودها، سخت ترین معادلات

و شیرین ترین لحظه های حل کردن معما های زندگی سخن می گفتم و آنها می شنیدند بدون آنکه بدانند همه ی

چیزهای خوبِ دنیا به وسیله انسان های خوبی کشف شده که روزی دانش آموز (شاگرد) بودند؛

اگر معلم بودم، جهاد می کردم و بر همه چیزهای بد دنیا که ریشه غنچه های باغ کلاسم را می خشکاندند اجازه نمی دادم، اجازه

نمی دادم سرمایی که خارج از چهار دیواری کلاس منتظر بلعیدن گرمای وجود غنچه هایم است، آنها را بدزدد.

اجازه نمی دادم سخت ترین طوفان های زمستان چهار دیواری امیدم را ویران کنند؛

اگر معلم بودم، شمع نمی شدم بلکه همچون خورشید بر پهنه تخته سیاه نورافشانی می کردم و

برای همیشه اشعه های عشق، محبت، صداقت، گذشت و ایمان را بر جان غنچه هایم می پاشیدم و به غنچه هایم

می آموختم اگرچه ما ریشه در خاک داریم و جدا شدن از زمین برایمان سخت است ولی باید

همچون پرنده سحر به سمت بی کرانه آبی آسمان پرواز کنیم؛

به غنچه ها می آموختم هرگاه دلشان گرفت، برای پرنده هایی که روی شاخه های درختان یخ بسته اند

و طاقت سرمایشب زمستان را نیاوردند اشک بریزند.

(م- ص)شالیزه

شالیزه:
اگر من معلم ریاضی بودم عشقمان را ضرب و جداییمان را تفریق می کردم .و از موانع جذر میگرفتم.

اگر من معلم شیمی بودم ذره ذره مولکول های روحمان را ترکیب می کردم و یک روح در 2 کالبد می ساختم.

اگر من معلم ادبیات بودم انقدر عشقمان را صرف و نحو می کردم تا به زیبا ترین کلماتش یعنی عاشق و معشوق برسم.

اگر من معلم اجتماعی بودم عشق را اصلی ترین شرط عاطفه ها در میان اجتماع تدریس می کردم تا همه مثل من و تو

شیرینی این شیرین ترین شیرینی زندگی را بچشند.

اگر من معلم جغرافیا بودم تو را در بلندای کوه ها و در اعماق دره ها و زرفای دریا ها می یافتم و می بوسیدم.

اگر من معلم فیزیک بودم احساسات را در سنین انیشتن می گذاردم و سپس به وسیله ی ان عشق را با معنای واقعی به اثبات می رساندم.

فرهاد کامو:
معلم بودن یا شدن، فکر می کنم در درجه اول اهمیت نیست!

بلکه ابتدا باید پاک و مبری شد.
مثل وضوء گرفتن قبل نماز می مونه.
چون " تعلیم و تعلم " خودش نوعی، و اصلا خود عبادت است.
من با سرافکندگی میگم لایق نیستم.
بابا معلمی شغل انبیاست، کار انبیاست.
کم کاری نیست، اینو دیگه خوب میدونید و نیازی به اغراق نیست.
در تلاشم واسه شدن، اما الان لایق نیستم تا بگم : " اگه معلم بودم....."

فرهاد کامو:
سلام. دوستان عزیز توجه داشته باشید که پست ها در ارتباط مستقیم با عنوان تاپیک باشه. در غیر این صورت علی رغم میل باطنی " حذف " می شوند. با تشکر از همکاری شما/ ویراستار / فرهاد کامو

کنترل

[0] صندوق پستی

[#] صفحه بعدی